Naturluppen: Gør din egen have mere Naturvenlig
Naturluppen indbyder til et hyggeligt og lærerigt arrangement i en stor naturhave i Møldrup, ved Astrup. Kom og hør, hvordan du selv kan gøre din egen have mere naturvenlig – vi kikker på ti tiltag, som kan bruges i alle haver, uanset størrelse eller beliggenhed.

Tid: Lørdag d. 28. april fra 10-13

Sted: Møldrupvej 41, 9510 Arden

Tilmelding er nødvendig senest torsdag d. 26. april kl. 18 00 til Mona Phipps: mp@dn-mariagerfjord.dk eller telefon 53158767.

Hos Naturluppen er årets fokus ”Den Naturvenlige Have” hvor vi fortæller om, hvad du kan gøre hjemme i din egen have – stor eller lille, mere eller mindre prydet – for at gøre plads til Danmarks hårdtrængte natur. Har du spørgsmål, erfaring eller forslag til hvordan man kan indrette sin egen have mere naturvenligt, så tag dem med.

Både børn og voksne er velkomne til at være med. For de voksne starter dagen med en ”opdagelsesrejse” i haven, for at se og diskutere de ti tiltag Naturluppen anbefaler. Imens vil børnene, med hjælp fra to erfarende naturguider, undersøge hvad de kan finde af spændende liv rundt omkring i naturhaven.

Under pausen kan man kikke på Naturluppens spændende udstilling af fugle, insekter og dyr, der kan findes i en naturhave.

Derefter går vi i gang med dagens lille projekt: næringsfattig jord. Mange af vore værdifulde planter, urter og blomster vokser bedst – eller kun – i næringsfattig jord, og ved at fjerne de overskydende næringsstoffer bliver der mulighed for en masse spændende arter af både planter, insekter, dyr og fugle.

Undervejs serverer vi the/kaffe, saft og en lille snack.Opret dit eget arrangement

Hvis du selv har planlagt et arrangement, så send beskrivelse til redaktionen. Så lægger vi det på her.

Det er gratis at få præsenteret sit arrangement, men det er alene arrangørens ansvar, at oplysningerne er korrekte.

Få hjælp til at lave et arrangement

Kontakt en haveambassadør fra Praktisk Økologi og få inspiration til, hvordan du kan lave et arrangement om den giftfrie have.

Find haveambassadør